Dengan team R&D dan pengalaman yang tinggi, kami mampu menjadikan impian anda untuk mengeluarkan produk halal jenama sendiri (OEM).


Posted November 5, 2019 by kilang_halal11

Kilang halal OEM merupakan sebuah kilang kosmetik OEM yang mengeluarkan pelbagai formulasi kosmetik, penjagaan kulit dan untuk anda. Syarikat kami memiliki produk jenama minuman halal sendiri dan jenama minuman kesihatan halal sendiri

 
Sedang mencari kilang untuk menghasilkan produk sendiri? Sama ada anda baru sahaja bermula di dalam perniagaan atau sudah lama, kilang halal OEM adalah amalan biasa bagi usahawan yang ingin menghasilkan produk jenama halal sendiri. Menghasilkan produk jenama sendiri pada peringkat awal adalah sangat mencabar. Kilang halal OEM merupakan sebuah kilang kosmetik OEM yang mengeluarkan pelbagai formulasi kosmetik, penjagaan kulit dan untuk anda. Syarikat kami memiliki produk jenama minuman halal sendiri dan jenama minuman kesihatan halal sendiri. Jenama sendiri produk OEM minuman halal kesihatan ialah jus manjakani ,lobata fatimah dan collagen drinks , skincare.
Kami juga mengeluarkan produk supplement halal OEM berdasarkan reka bentuk dan spesifikasi pelanggan kami atau produk ciptaan terbaru mengikut idea pelanggan. Formulasi kami diiktiraf oleh JAKIM sebagai berstatus 100% HALAL dan mengikut piawaian amalan perkilangan baik (GMP).Produk halal OEM kami meliputi produk makanan dan produk suppliment tambahan. Dengan team R&D dan pengalaman yang tinggi, kami mampu menjadikan impian anda untuk mengeluarkan produk halal jenama sendiri (OEM).Untuk maklumat lanjut,sila layari kilanghalal.com.
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By kilang halal
Phone 019-4731972
Business Address pengkalan
Country Malaysia
Categories Beauty
Tags #oemminumanhalal , #oempengeluarsupplement , #oemkilangmakanan , #jenamaminumankesihatanhalalsendiri , #jenamaminumanhalalsendiri
Last Updated November 5, 2019