News by Country: Romania

Lucruri de știut înainte de a cumpăra pietre prețioase
Cozette Boutique este cunoscuta pentru cele mai fine bijuterii contemporane cu diamante, bijuterii din argint Sterling, bijuterii din aur, precum si inele de logodna cu diamante, pandantiv, cercei etc.

June 24, 2022

PUBLICIS SAPIENT LAUNCHES ‘BRIDGE TO NEXT,’ A HOLISTIC WORK/LIFE RESTORATION PROGRAM FOR TECH / ENGINEERING AND CONSULTING TALENT
‘Bridge To Next’ offers not only professional support – full- and part-time jobs, visa assistance, and relocation services

June 2, 2022

Produse DORMEO | Cel mai iubit brand pentru alegerea saltelelor de dormit
Garantia calitatii supreme a produselor Dormeo este acum certificata si de ICERTIAS, Asociatia Internationala a Certificarilor. Consumatorii pot avea incredere deplina in alegerile lor.

May 17, 2022

Beneficiile alergatului pe banda | Care este cea mai buna banda de alergat
Un studiu arata ca alergarea a 30 km pe saptamana scade rata de mortalitate. Permite imbunatatirea circulatiei sangelui si scade tensiunea arteriala.

May 17, 2022

Adevarul despre Mierea de Manuka | Care miere de Manuka este mai bun?
Wedderspoon conduce cu putere în topul categoriei de miere de manuka cu noua certificare “Fara reziduuri de glifosat”

May 17, 2022

Ce este manuka | Pareri despre mierea de Manuka Comvita
Comvita are cea mai rapida crestere din SUA. Compania lider manuka /" title="miere de manuka">miere de manuka UMF™ accelereazs extinderea comertului in locatiile de produse alimentare naturale si conventionale.

May 17, 2022

Importanţa unui scaun auto | Care este cel mai bun scaun auto pentru copii
Scaunul pentru copii auto este necesar pentru confortul și siguranța copilului în transport. Utilizarea acestuia reduce rata mortalității în rândul sugarilor în accidente cu 70%. Și în rândul bebelușilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 ani - cu 54%.

May 17, 2022

Growing Industry of Interior Designs: Market Forecast
Nobili design offers Interior design solutions for residential & commercial spaces and provide best concepts for your home interior at convenient prices.

April 18, 2022