Totul despre OBD11- obdeleven.ro


Posted May 3, 2019 by obdelevenweb

Termenul OBD înseamnă diagnosticare auto. Este un sistem care include un system de monitorizare auto și transmite feedback-ul către proprietarii de mașini și mecanici. Inițial a existat OBD1, dar apoi orele suplimentare au fost create OBD11.

 
Termenul OBD înseamnă diagnosticare auto. Este un sistem care include un system de monitorizare auto și transmite feedback-ul către proprietarii de mașini și mecanici. Inițial a existat OBD1, dar apoi orele suplimentare au fost create OBD11. Dispozitivul OBD11 este o versiune actualizată și mai standardizată a OBD1 și toate mașinile echipate OBD2 au același tip de porturi care trimit același feedback în același mod.

Pentru a avea acces la beneficiile OBD11, trebuie:

1. Un telefon Android: deoarece un telefon Android este un dispozitiv compatibil pentru OBD11, trebuie să utilizați acest lucru. Puteți descărca gratuit aplicația OBD11 pe telefon. Când dispozitivul vă este livrat, cu toate acestea, acesta conține un cod de activare pe care îl puteți utiliza pentru a face upgrade de la versiunea gratuită la versiunea pro. Această aplicație plătită vă permite să efectuați mai multe modificări ale codului în mașina dvs. și, de asemenea, să vă permite accesul la multe funcții ascunse.

2. Acest dispozitiv, altfel cunoscut sub numele de adaptor Bluetooth OBD2, poate fi obținut de la OBD Eleven.

Ce trebuie să faci

Acum, că aveți un telefon Android și dispozitivul,

1. Conectați dispozitivul OBD la mașină prin introducerea acestuia în portul OBD11 situat sub volan.

2. Conectați dispozitivul la telefonul smartphone utilizând Bluetooth-ul telefonului. Odată ce această conexiune este stabilită, puteți efectua mai multe funcții cu ajutorul mai multor funcții încorporate cum ar fi testerul coduri auto.

Funcțiile care pot fi activate.

Odată ce această conexiune este stabilită,

1. Mașina dvs. poate scana modulele pentru defecțiuni sau probleme de întreținere. După această scanare, pe telefonul dvs. este afișată o solicitare care vă informează despre problemele găsite.

2. Puteți controla printre alte caracteristici dispozitivele centrale, airbagul, volanul, oglinzile și farurile. Acest control se poate face prin telefonul dvs. pentru a se potrivi nevoilor dvs. și poate fi făcut chiar și de la distanță.
Alte produse conexe

În afară de dispozitivul OBD11, există și alte produse disponibile pentru cumpărare pe OBDEleven. Acestea includ un adaptor de extensie, un adaptor VAG 2X2, un suport pentru telefon, o husă de transport, un pachet de activare și un pachet final care conține cele menționate mai sus. Când achiziționați de la OBDEleven, nu obțineți doar produse avansate tehnologic, de asemenea, obțineți produse de lungă durată. Pentru mai multe informații despre Tester Coduri Auto vizitați aici : https://obdeleven.ro/
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By obdelevenweb
Country Romania
Categories Automotive
Tags Adaptor Bluetooth Obd2 , Tester Coduri Auto
Last Updated May 3, 2019