Fysioterapeut, massage og behandling - Fysioterapi i Aalborg


Posted January 30, 2021 by JonasN

Den nystartede fysioterapeutklinik i Vejgaard i hjertet af Aalborg til fysioterapi og massage til behandling af smerter i skulder, nakke, ryg, hofte, knæ, fødder, hoved og andre smerteproblematikker.

 
I 9000 Aalborg i bydelen Vejgaard finder du en holistisk, grundig og dygtig fysioterapeut. Fysioterapi bør tage udgangspunkt i en specialiseret behandling ud fra en grundig undersøgelse med anamnese og fysisk udredning.

Ud over fysioterapi kan du også få massage - fysiurgisk massage, wellnessmassage, sportsmassage, helkropsmassage eller firmamassage. Jeg tilbyder også mobilmassage (hjemmemassage) og hjemmebehandling til fair priser. Se og læs også om slidgigt (artrose) som GLAD træning Aalborg - jeg har mange års erfaring og forskningserfaring med behandling af slidgigt.

Besøg min hjemmeside for mere information omkring mig, min behandling, fysioterapi priser samt massage priser på klinikken i Aalborg.
Elstrup Fysioterapi har en hjemmeside der hedder: Vejgaard-fysioterapeut.dk. Herfra kan du se og læse meget mere om min nye fysioterapeutklinik.
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By https://vejgaard-fysioterapeut.dk
Phone 25379945
Business Address Tovesvej
9000 Aalborg
Country Denmark
Categories Fitness , Health , Lifestyle
Tags Fysioterapeut Aalborg , Massage Aalborg , Fysioterapi aalborg , GLAD træning aalborg
Last Updated January 30, 2021