Få tykkere hår - viviere.no


Posted February 15, 2018 by WSTkhan

Hårtap. Å ha tynt hår, Tykkere hår betyr at man har lite hår på hodet og tynt hår oppleves ofte som et stort problem. Hvor mye hår man mister og når håret begynner å bli

 
Få tykkere hår
Velkommen til Viviere.no
FÅ TYKKERE HÅR ELLER SKJUL DIN ETTERVEKST MED HÅRFIBER PÅ MINDRE ENN ETT MINUTT
Vi har over 10 tusen talls fornøyde kunder over hele verden. Hvorfor? Vi bruker bare naturlige bomullsfiber som finnes i 8 ulike farger. Viviere er et svensk varemerke, men finnes i over 10 forskjellige land og vi blir stadig større. Vi er i dag ett av Europas ledende varemerke innenfor hårfiber og vi har hjulpet tusenvis av kunder med å få tykkere hår.

Vivere startet i 2010. Vi oppdaget at det fantes et stort marked og etterspørsel på et produkt som gir direkte resultat mot tynt hår og som skjuler etterveksten på en enkel måte. Vår løsning er hårfiber som er enkelt å påføre. Vivere finnes i over 10 land og ekspanderer kraftig. Produktet er basert på naturlige bomfullsfiber og fargestoff.
Vi er alltid tilgjengelig for våre kunder. Rask leveringstid og rask tilbakemelding. God kundeservice er vår høyeste prioritet – DU er viktig for oss.

HÅRTAP
Å ha tynt hår betyr at man har lite hår på hodet og tynt hår oppleves ofte som et stort problem. Hvor mye hår man mister og når håret begynner å bli tynnere er individuelt og varierer fra person til person. Hos menn kan håret begynne å bli tynnere i 20-årsalderen. Mens hos enkelte begynner hårtapet å vise seg allerede i starten av tenårene.

Årsaken til hårtap er et hormon som heter dihydrotestosteron (DHT). Hormonet gjør at hårsekkene krymper, noe som på lang sikt fører til at hårstrået som vokser i hårsekken blir tynnere og kortere. Til slutt mister hårstrået sin farge, det blir veldig kort og så slutter det helt å vokse. Det største problemet med hårtap i dag er at det ikke finnes noen forskning som forklarer hvordan testosteron forvandles til dihydrotestosteron, derfor går det ikke an å stoppe prosessen som fører til «hårsekksdød». Men mangelen på forskning fører ikke til at det ikke finnes noen ordentlig kur for deg som har tynt hår.

ÅRSAKER TIL HÅRTAP
Årsaken til at man lider av hårtap kan variere. Den vanligste grunnen til hårtap er den arvelige faktoren som vi dessverre ikke kan styre over, dvs. at årsaken er genetisk betinget. Hadde bestefaren din tynt hår, så er sjansen ganske stor for at du også får det. Andre faktorer som spiller inn er sykdommer, medisiner og stress. I blant kan det også være en kombinasjon av flere forskjellige faktorer.

ARVELIG HÅRTAP
Arv og gener er den vanligste årsaken til tynt hår. Genetisk hårtap kan komme fra begge sider av slekten og kan ligge latent i flere generasjoner. Når hårtapet er genetisk belastet begynner man ofte å se at hårfestet kryper lengre opp og at håret blir tynnere i ung alder, ofte allerede i puberteten. Har flere personer i slekten din tynt hår er sjansen større for at du også kommer til å miste håret, men det er ingen selvfølgelighet at du også vil rammes.

HÅRSYKDOMMER SOM FØRER TIL TYNT HÅR
Alopecia areata eller flekkvis hårtap er den vanligeste sykdommen som fører til tynt hår, og den rammer ca to prosent av befolkningen en gang i løpet av livet. Denne sykdommen kan ikke kureres og i fem prosent av tilfellene går sykdommen over til å ramme alt hår på hodet, dette kalles Areata totalis. Sykdommen kan også utvikles til Areata universalis og det betyr at man mister alt hår på hele kroppen.

STRESS KAN GJØRE HÅRET DITT TYNT
Stress er en relativt vanlig årsak til at man begynner å miste hår. I en del tilfeller der hårtapet kommer av stress, kan håret vokse tilbake når man stresser mindre. I stressrelaterte tilfeller kan det hende at hårtapet blir permanent og at håret da ikke kommer tilbake selv om stresset minsker. Det bør poengteres at det ikke er hverdagsstress som fører til hårtap, men stress som kommer som resultat av traumatiske opplevelser.

Den fremste grunnen til hårtap blant menn sitter antageligvis i genene og innebærer at man er følsom for testosteronets metabolit dihydrotestosteron, som gradvis svekker hårsekkenes evne til å produsere hår. For kvinner handler det oftest om hormonforanderinger, selv om deres hårtap også kan væe arvelig belastet. Andre faktorer som kan påskynde hårtap er stress og røyking. Til tross for intensiv forskning om hårtap så er det ingen i dag som helt sikkert vet hvorfor så mange mennesker rammes av dette.
Besøk for mer informasjon: http://www.viviere.no/hartap/
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By Få tykkere hår
Website Få tykkere hår
Phone +46 (0) 31-18 99 97
Business Address Viviere AB Rangelvägen 23 47535 Grötö, Sverige
Sweden , Europe
Country Sweden
Categories Health
Tags Ettervekst , Tykkere hår , Tynt hår , Få tykkere hår , Hårtap
Last Updated February 15, 2018