Takenregistratie gpstrackentrace


Posted March 3, 2020 by taj123

Welkom bij GPSTrackenTrace.be - GPS Track en trace. Online track en tracing van uw voertuigen of werfmachines. Gps voertuig volgsysteem, gps tracking auto.

 
TAKENREGISTRATIE

Bespaar tijd en geld met automatische kilometer registratie
Kilometer- en ritregistratie is een tijdrovende bezigheid. Wanneer handmatig alles volgens richtlijnen bijgehouden moet worden kost dat zeer veel tijd. Bovendien is er altijd kans op fouten.
Één fout en de kilometer registratie is niet sluitend meer. Automatiseren is mogelijk dankzij de online kilometer registratie van Zero-One.
De rittenregistratie van Zero-One maakt het u makkelijk. Een volautomatisch systeem welke, via een in uw voertuig onzichtbaar geïnstalleerd GPS tracking module, uw ritten registreert en deze doorgeeft aan ons platform. Via de webapplicatie of de mobiele applicatie kunt u de verzamelde data bekijken en gemakellijk heldere rapportages genereren.
Iedere rit bevat uitgebreide route details met overzichten van snelheden, start/stop tijden, richtingen en locaties. Achteraf kunnen ritten aangepast en/of verreikt worden. Voeg opmerkingen toe of geef privé omrij kilometers op.
Met een simpele druk op de knop genereert u excel, tekst en/of PDF bestanden van uw gereden ritten. Zo heeft u altijd een sluitende ritregistratie en kilomterregistratie
Alle meetgegevens worden veilig en automatisch opgeslagen in een beveiligd datacentrum. Bovendien is het in de applicatie mogelijk om privé ritten af te schermen: er worden dan wel kilometers geregistreerd, maar locaties worden niet opgeslagen. Met deze instelling zijn de details van ritten buiten werktijden niet zichtbaar in de applicatie.
Uw wagenpark is voor uw onderneming belangrijk. Goed wagenparkonderhoud op de juiste intervallen is daarom essentieel. Via de Zero-One cloud-applicatie worden kilometerstanden en tankbeurten automatisch bijgehouden.
Hierdoor heeft u altijd inzicht in de staat van uw wagenpark. Bepaal eenvoudig wanneer uw voertuigen onderhoud nodig hebben, via e-mail wordt je automatisch verwittigd wanneer een onderhoud nodig is volgens de vastgestelde onderhoudsintervallen die je eenvoudig zelf kan beheren in onze applicatie.
Laat de voertuig statistieken, kilometers en rijuren, meewegen in de beslissing welke modellen en uitvoeringen van voertuigen te bestellen bij vernieuwing van het wagenpark, laat uw onderhoudsintervallen automatisch bijhouden.
Een voertuig of object uitgerust met een tracking device van Zero-One is op afstand beveiligd. Houd de positie van een object in de gaten en krijg automatisch een alarm e-mail of SMS wanneer het voertuig een vooraf ingesteld gebied verlaat. Via de web-applicatie van ons heeft u altijd live inzicht in de laatste positie van een object.
Het tracking device is in nagenoeg alle objecten onzichtbaar te installeren. Hierdoor valt het niet op dat een object is uitgerust met een tracking systeem. Bij diefstal kan een dief op heterdaad worden betrapt en kan het gestolen object veilig worden gesteld.
Door het instellen van Geofences, bepaalde afgebakende gebieden op de kaart, ontvangt de objecteigenaar automatisch een waarschuwing per e-mail of SMS krijgen wanneer het object de grenzen van een dergelijk gebied overschrijdt. Gebieden zijn eenvoudig instelbaar via de kaart en kunnen variëren van simpele cirkelvormige gebieden tot uiterst nauwkeurig ingetekende gebieden.
Voor de beveiliging van andere, niet-voertuig, objecten (machines , kranen, stroomgroepen, enz) zijn speciale devices beschikbaar. Deze devices zijn uitgerust met extra noodaccu’s en zorgen er voor dat de positiedoorgifte van het object continue blijft doorwerken, ook als de hoofdbatterij onderbroken is of wanneer er helemaal geen batterij aanwezig is.
emperatuurbewaking - Temperatuurregistratie van uw transport
De sensoren zijn aangesloten op een GPS tracking module en verrichten volautomatisch metingen. Het is mogelijk om een voertuig of object uit te rusten met meer dan 1 temperatuursensor.
Er zijn verschillende temperatuursensoren verkrijgbaar van heavy-duty-proof sensoren tot lichte draadloze sensorunits. Hierdoor is er voor iedere toepassing waar temperaturen belangrijk zijn een passende temperatuursensor beschikbaar.
Onze web applicatie geeft inzicht in actuele en historische temperatuur meetgegevens. Kijk live op de kaart naar temperaturen van transporten of duik in het verleden en kijk hoe het temperatuur verloop tijdens een bepaalde rit was. Heldere grafieken geven inzicht in alle temperatuur gegevens en bekijk temperatuur informatie gekoppeld aan locatie en andere rit data.
Produceer temperatuur bewijslijst in de vorm van heldere rapportages. Voor ieder object uitgerust met temperatuursensoren zijn duidelijke rapportages in PDF en Excel formaat beschikbaar. Ontvang automatisch iedere dag, week of maand een temperatuur rapport of genereer bijvoorbeeld zelf rapporten met daarin een overzicht de afwijkende temperaturen (t.o.v. een ingestelde norm).
Visit for more information - http://www.gpstrackentrace.be/
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By gpstrackentrace
Phone 485109004
Business Address Zero-One BVBA Hoefijzerlaan 35 8420 De Haan VAT: BE0887.261.770 Belgium
Country Belgium
Categories Computers , Internet , Technology
Tags gps voertuig volgsysteem , mobiele tikklok , Takenregistratie
Last Updated March 3, 2020