billiga solglasögon glasen.se


Posted October 16, 2018 by sharmakrrish53

Så fungerar tjänsten: Du får hem en frankerad förpackning med posten; Du bifogar recept & båge; Din beställning kvalitetssäkras; Glasen tillverkas & slipas

 
Wel come to Glasen.se

Så fungerar tjänsten: Du får hem en frankerad förpackning med posten; Du bifogar recept & båge; Din beställning kvalitetssäkras; Glasen tillverkas & billiga solglasögon

Webbutik
Så här går det till
Hos glasen.se är det enkelt och keen att beställa nya glas och inslipning till vilka glasögonbågar som helst. Först outrage du genom vårt beställningssystem de glas du vill beställa, car eventuella tillval. Dina val kommer att visas I Din glaskorg.
Receptkrav
För att vi ska vara säkra på att glasen passar dina ögon, måste vi ha ett glasögonrecept på dina styrkor från en legitimerad optiker. Receptet ska alltid skickas med I försändelsen med commotion båge (och ges tillbaka på returen). Om du inte har ett recept kan du enkelt skaffa ett hos noise optiker. PD (avståndet mellan pupillerna) måste vara angivet på receptet.
billiga glasögon
slipade glas
glasögon
glasögon online
solglasögon
billiga solglasögon
Så fungerar tjänsten
Du får fix en förpackning I noise brevlåda
Glasen.se postar en färdigfrankerad förpackning till sanctum adress som du outrage I noise beställning.

Du bifogar glasögonrecept och båge
I sanctum förpackning som skickas till burrow, lägger du noise billiga solglasögon och ditt recept innan du återsänder lair till oss.
Noise beställning kvalitetssäkras
Vi behöver ditt glasögonrecept för att kunna kvalitetssäkra dina styrkor, beräkna linstjocklek samt optisk inslipningshöjd. På receptet finns även data om vem som utfärdat receptet, ditt pupillavstånd, noise expansion, samt dina personuppgifter som säkerställer identifikationen mellan commotion glasögonbåge och racket beställning.
Glasen tillverkas och slipas in I noise båge
Vår leverantör som finns I Rättvik, är ett högteknologiskt glasögonsliperi och ett av Europas modernaste.
Vid stora avvikelser tar vi kontakt med beställaren och förbehåller oss rätten att glasögonen kan bli dyrare.
Om tjänsten
Från fysiska optikerbutiker till e-handel
Efter att I Stockholm city under 26 år drivit flera traditionella butiker I optikerbranschen, föddes tanken hos mig på att etablera en webbshop specialiserad enbart på glasögonglas och inslipning I kundens båge.
Nook fysiska optikerbutiken
Tar man bort nook fysiska optikerbutikens alla overheadkostnader, så ger det möjlighet att erbjuda kunden glasögonglas med hög kvalitet till ett mycket lågt pris.
Bytaglasen.se
2009 etablerar jag webbshoppen Bytaglasen.se med kontor I det vackra Rättvik I Dalarna, där vi anlitar ett svenskt högteknologiskt glasögonsliperi på promenadavstånd från kontoret.
Konceptet och tjänsten har under åren utvecklats till en stor succé med nöjda kunder som ofta återkommer med nya beställningar.
Glasen
2016 förkortar vi namnet och lanserar nook nya webbshoppen Glasen.se – billiga solglasögon på nätet — och tydliggör därmed tjänsten och konceptet ytterligare, då det allt oftare beställs glas och inslipning till helt nya märkesbågar.
Kunskap — erfarenhet — kvalitet
Kunskap och drygt 38 års branscherfarenhet, borgar för hög kvalitet och benefit I alla drove.
Annie Hagwall
Optiker
0705 53 22 65

Mer information: http://glasen.se/
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By glasen.se
Country Sweden
Categories Arts , Shopping
Tags billiga solglasögon , Glasen.se
Last Updated October 16, 2018