Camere De Supraveghere


Posted April 10, 2018 by RayzRayz156

Camerele de supraveghere moderne, au devenit o parte integranta a aproape oricarui sistem de securitate.

 
Camere De Supraveghere
Camerele de supraveghere moderne, au devenit o parte integranta a aproape oricarui sistem de securitate. Ele nu numai ca pot furniza informatii despre evenimentele care au loc intr-o unitate, dar furnizeaza, de asemenea, semnale de alarma in caz de situatii de urgenta. Uneori este suficient ca raufacatorii sa vada semnul "Supraveghere video", pentru a parasi teritoriul obiectului protejat. Atunci cand cumperi camere de supraveghere video, nu este important doar sa alegi camere standard si sa le conectezi in mod corespunzator, ci, de asemenea, sa ofere posibilitatea de a scala si de a inlocui celulele vechi cu altele noi.

Tipuri de Camere de supraveghere

In functie de tipul camerei si de caracteristicile tehnice ale acesteia, pretul camerelor de supraveghere video, poate fi diferit. La alegerea lor trebuie sa iei in considerare principalele tipuri de modele si tipuri de dispozitive de supraveghere video. Spre exemplu, camerele stradale, care se monteaza in aer liber, au un sistem de operare care este asociat cu necesitatea de a fi protejate de efectele mediului extern, pentru a asigura functionarea lor fara defectiuni pe orice tip de vreme. Prin urmare, acestea sunt plasate in carcase, in interiorul carora temperatura si umiditatea trebuie sa se mentina la nivelul specificat.

Utilizarea in aer liber implica adesea protectie anti-vandala, iar supravegherea nocturna, iluminarea in infrarosu. Camerele sunt departe de monitorul de supraveghere, si, in consecinta, la instalare ai nevoie de un cablu lung, prin care sa se transmita semnalul pe o distanta lunga, fara a pierde calitatea imaginilor. Camera de supraveghere in aer liber poate fi de tip cupola, cilindrica sau rotativa.

Uneori, poti utiliza camere de supraveghere accesibile pentru supravegherea interna, prin plasarea lor in coperti de protectie. Camerele de supraveghere pentru interior, au dimensiuni mai mici in comparatie cu camerele stradale. Acestea ar trebui sa se potriveasca perfect in interior. Corpul unei astfel de camere este fabricat din plastic si nu exista cerinte de etanseitate. Fixarea camerei este conceputa pentru sarcini mai mici, nu exista viziere sau alte dispozitive de protectie. Sunt interesante si uneori, in loc de camere CCTV, se folosesc imitatii ale lor. Unii potentiali criminali au suficienta prezenta de spirit, atunci cand camera de supraveghere este vizibila, pentru a-si abandona planurile. Este dificil sa se distinga un model fals de camera video fata de o camera reala, care poate fi echipat cu LED-uri care clipesc, un mecanism rotativ, senzori de miscare sau o metoda de transmisie a semnalului Wired. Sunt facute pentru uz extern si intern si reprezinta o solutie traditionala si ieftina.

Tipuri de cablu

Fibra optica are o valoare excelenta in privinta costului, ofera un grad ridicat de protectie si transmisie video pe distante foarte mari. Pentru sunet si imagine, camera de supraveghere video, foloseste emitatoare si receptoare speciale video, si, de asemenea, foloseste transformatoare de functii.

Cablu coaxial este simplu, sigur, nu necesita dispozitive suplimentare, ci o optiune costisitoare. Poate fi utilizat pentru transmiterea unui semnal video pe o distanta de cel mult 400 m.

Wireless. Avantajele difera fata de camerele cablate, prin absenta cheltuielilor pentru lucrarile de cablare, care consuma forta de munca. Camerele CCTV cu suport pentru transmisia de date wireless, necesita numai sursa de alimentare si ruterul, iar despre tehnologia de conversie a unui semnal pe o imagine, se confrunta cu o singura problema, aceea a transferului de date pentru camerele de supraveghere externe.

Camerele analogice au inceput sa fie lansate in formatul standard CVBS analog si cele trei imbunatatite, AHD, TVI si CVI. Formatele noi suporta transmiterea semnalelor pe un cablu coaxial, pentru o distanta de sute de metri, in rezolutie de megapixeli. In acelasi timp, daca exista deja un sistem de supraveghere video construit pe camerele analogice si necesita imbunatatiri, poti inlocui numai camerele care ar trebui sa ofere cea mai buna imagine si poti pune un inregistrator video hibrid. Conectarea camerelor noi nu difera de conexiunea analogica conventionala, este convenabila si nu necesita specialisti calificati.

Acum, comparatia intre CVI / TVI / AHD cu camerele IP, devine interesanta. IP-urile (digitale) in general, au un encoder incorporat care converteste semnalul matricei fotosensibile intr-un flux digital. Poate fi transmis printr-un cablu conventional pentru retele de calculatoare, precum UTP sau tehnologia wireless (Wi-Fi, 3G / 4G, CDMA). Astfel de camere video au o gama larga de aplicatii: de la sisteme mici de supraveghere video pana la sisteme globale. O camera IP costa mai mult decat o camera de supraveghere analogica, dar costul total al unui sistem digital nu depaseste costul unuia analog. Avantajele camerelor IP sunt de inalta definitie, ofera imagini de calitate, disponibilitatea semnalului pentru vizionarea pe calculator si usurinta de conectare a sistemului. Principalul dezavantaj este incompatibilitatea cu camerele analogice. Cu alte cuvinte, daca sarcina este de a imbunatati sistemul CCTV analogic prin intermediul tehnologiilor digitale, va trebui pur si simplu sa cumperi toate camerele din nou.

For More Information Visit https://www.comenzi.ro/camere-supraveghere-video
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By supraveghere video
Country United States
Categories Business
Tags supraveghere video
Last Updated April 10, 2018