Köp snygga kalsonger från varumärket Mike Harley Sweden


Posted November 18, 2017 by MikeHarley

För i tiden var bara kalsonger gjorda av rent tyg men idag består det ofta av en mix av bomull och spandex för att nå en bättre komfort.

 
Letar du efter en sida där du kan handla kalsonger med bästa passform och komfort?

Mike Harley Sweden är ett nytt varumärke som sticker ut med sin unika och tilltalande design. Skapad av den bästa ekologiska bomullen i strävan om en perfekt passform. Designern Mikael Harley Persson är grundaren av varumärket. Syftet var att skapa stilsäkra kalsonger för sig själv och sina vänner men idag kan alla få ta del av resultatet och köpa ett eget par på mikeharley.se.

För i tiden var bara kalsonger gjorda av rent tyg men idag består det ofta av en mix av bomull och spandex för att nå en bättre komfort. Det finns långa, korta, lösa och tighta kalsonger. Kalsonger för alla olika behov. Kalsonger från Mike Harley är av modellen något kortare och tightare för optimal komfort och stilsäker look.

Om du söker snygga kalsonger så kolla in mikeharley.se. Idag finns de i olika färger och storlekar och skapade av ekologisk bomull för bästa komfort. Snabba leveranser och förmånliga priser. Förutom en suverän komfort kommer du se extra snygg och elegant ut. En stilsäker kalsong du inte kommer att bli besviken på.

Mike harley har valt att ta fram kalsonger med stort fokus på att du ska känna dig bekväm i dem och känna att de ger dig det stöd du behöver. Kalsongerna är därför gjorda i högsta kvalité med mjuk ekologisk bomull för bästa komfort och passform. Utformade med elastiskt bomull för en mer aktiv livstil men fungerar alldeles utmärkt för en mer passiv hemmakväll.

Kontaktperson: Mikael Persson
Företagets namn: Cypermotion AB
Adress: Sävgatan 11, 38633, Färjestaden, Sweden
Email ID: [email protected]
Telefon nr: 0046-702043724
Webbplats: http://www.mikeharley.se/
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By Mikael Persson
Country Sweden
Categories Shopping
Tags handla kalsonger , snygga kalsonger
Last Updated November 18, 2017