Travelgenio presenterar sitt resultat med 180 MM omsatta


Posted September 9, 2014 by melissasd20

Online resebyrån Travelgenio presenterade resultatet för 2013 med en omsättning på 180 MM Euro. Ett av deras mål för detta nya året är att etablera en öppen marknad i några länder.

 
Liksom varje år har online resebyrån Travelgenio presenterat sitt resultat, i detta fall, för år 2013 med en bruttoomsättning på över 180 MM euro. Detta tal är en dubblering av resultatet från föregående år, prata om kontinuerlig tillväxt som företaget har skapat sedan starten 2010 av Marian Pelizzari och stöder det klara målet man gjorde förra året om att öka dess internationella närvaro och förbättra deras kundservice.

Med en etablering och ökad andel I den internationella marknaden, med länder som Spanien, Frankrike, Tyskland och Italien som deras huvudmarknader, men I verkligheten opererar man också i länder som Norge, Portugal och Storbritannien

Som Mariano Pelizari, Travelgenio’s CEO, säger att “när man kan publicera dessa resultat, som förbättrar prognosen efter förra årets succé. Varje dag förlitar sig mer och mer resenärer på vårt arbete, och detta är en inspiration som gör att vi vill förbättre vår service och tjäna vårt förtroende. År 2014 är året med många nya utmaningar. Vi vill börja operera i nya marknader och också förbättre vårt resultat till en brutto omsättning på över 300 MM.

I år, har resebyrån planer på att anlända till nya länder med fortsatt expandering av dess internationella närvaro. Det är därför som de kommer att introducera deras produkter de nästkommande månaderna till länder som Irland, Belgien, Holland, Ryssland, Turkiet, Australien, Nya Zeeland, Singapore och några Amerikanska länder som Brazil och Argentina.

For Media Contact:
Email: [email protected]
http://blog.travelgenio.se
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By Mariano Pelizzari (CEO)
Website online resebyrån Travelgenio
Country Spain
Categories Travel
Tags artiklar , sevärdheter , reseguider , Information , tips för att resa billigt , lågprisflyg
Last Updated September 9, 2014