Camere De Supraveghere Video Multifunctionale


Posted August 21, 2018 by leonjohnston01

Camera inteligenta CCTV iti permite sa transformi o casa moderna intr-o adevarata cetate.

 
Camere De Supraveghere Video Multifunctionale
Camera inteligenta CCTV iti permite sa transformi o casa moderna intr-o adevarata cetate. Aceste camere de supraveghere video compacte multifunctionale vor impiedica intrarea neautorizata in apartament si vor oferi liniste pentru casa. Camerele video moderne sunt echipate cu un set de senzori suplimentari si pot inlocui sistemul complex de securitate al monitorizarii profesionale. Acestea reprezinta un mijloc eficace de protectie impotriva potentialelor amenintari si ofera securitate. Camerele CCTV pentru acasa reprezinta o componenta importanta a controlului intelectual.
Camera inteligenta

Camera de supraveghere video inteligenta este un instrument util pentru protejarea unui apartament, a unui birou si chiar a unei case de la tara. Camerele inteligente reprezinta o componenta indispensabila a sistemului de monitorizare video. In prezent, camerele inteligente de supraveghere video pentru casa, au devenit foarte populare, putand fi cumparate din magazinul online. Aparatele IP miniaturale efectueaza supraveghere video permanenta, stocheaza si analizeaza date. Spre deosebire de camerele analogice, multe modele digitale nu necesita o infrastructura prin cablu, sunt usor de montat, si pot fi gestionate cu ajutorul unui smartphone.

O camera video CCTV pentru acasa se poate conecta la o retea locala si poate transmite informatii fara probleme pe distante lungi. Multe modele de camere video sunt echipate cu adaptoare de retea fara fir, functii de alarma, senzori de miscare, iluminare, sunet. Principalul lucru in alegerea unei camere de securitate este cumpararea unui model care sa satisfaca cat mai mult posibil sarcinile care ii sunt atribuite. Astazi, nu conteaza unde anume vrei sa instalezi o camera de supraveghere, la domiciliu, la cabana, depozit, garaj sau la birou, deoarece sistemele modern de monitorizare pentru acasa sunt organizate intr-un tip modular, pentru a adauga sau elimina rapid si eficient camere, senzori, in general dispozitive suplimentare.
Gradul de protectie

Pretul minim al camerelor de supraveghere depinde de mai multi parametri - tipul de camera, rezolutia senzorului optic, capabilitati codec, obiectivul utilizat, prezenta modulului rotativ. De asemeni, camerele inteligente de supraveghere trebuie sa fie protejate de conditiile meteorologice externe, constructii solide, rezistente la deteriorari mecanice, fixate in siguranta. Gradul de rezistenta la praf, murdarie, apa este indicat de marcajul "IP" corespunzator clasificarii internationale de protectie. Prima cifra din gradul de protectie IP inseamna rezistenta la penetrare a prafului pe o scara de 6 puncte in interiorul carcasei, in care cifra 6 (IP6X) corespunde celui mai inalt grad de protectie.

A doua cifra a clasamentului corespunde gradului de impermeabilitate a carcasei la o scara de 8 puncte. Nivelurile de protectie 7 si 8 isi asuma cel mai inalt grad de protectie si o functionare corecta in timpul ploii si zapezii. Astfel de camere pot fi utilizate pentru instalarea in exterior. Pentru functionarea in interior si protejarea eficienta, camera foto CCTV pentru casa, cu inregistrarea si arhivarea nivelurilor de securitate 6 si mai scazut, este destul de potrivita.

Rezistenta camerei la deteriorarea mecanica este marcata de o clasificare de soc in 10 etape "IK". Cele mai puternice camere de supraveghere marcate cu insigna "IK10" au un design armat al corpului, care poate rezista caderii pe o suprafata tare de la o inaltime de aproximativ jumatate de metru.
Magazinul online cu camere de supraveghere inteligente te va ajuta sa intelegi caracteristicile organizarii sistemelor de monitorizare video, sa selectezi, sa compari si sa cumperi o camera de supraveghere si dispozitive suplimentare.
Camerele de retea

Camerele moderne de supraveghere video de retea se disting prin metode de comprimare a datelor video. Tehnologiile imbunatatite utilizate in camerele de supraveghere video iti permit sa conectezi simultan mai multe dispozitive la routerul de acasa, fara a reduce latimea de banda. Producatorii de camere de supraveghere video introduc o multime de solutii originale, care permit minimizarea cantitatii de date transmise. Multe modele de camere utilizeaza un flux inteligent, analizeaza cadre individuale si folosesc algoritmi software, care detecteaza obiecte in miscare, codificandu-le in modul cel mai bun din punct de vedere al calitatii imaginii. Camera digitala de securitate este capabila sa reduca performantele, mentinand in acelasi timp calitatea superioara a celor mai sensibile zone monitorizate, ceea ce duce la economisirea memoriei atunci cand se salveaza in arhiva.

Camerele video moderne sunt dotate cu tehnologii inteligente de flux digital, care optimizeaza inteligent calitatea imaginii video si reduc incarcarea conexiunii la retea. Tehnologia de gama dinamica larga, este utilizata pentru a reduce nivelul de zgomot atunci cand camera functioneaza in conditii de iluminare scazuta.
Sistemele moderne de securitate wireless, camerele, senzorii suplimentari sunt usor de montat si integrati in retea. Camerele de supraveghere wireless sunt de dimensiuni compacte si au o gama larga de acoperire. Camera video fara fir este perfecta pentru supravegherea video ascunsa. Datorita mobilitatii, camerele wireless pot fi instalate in locuri greu accesibile si discontinue. Visit https://www.comenzi.ro/dvr-4-canale
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By maryhill9876
Country United States
Categories Business
Last Updated August 21, 2018