μπαταριεσ κουζινασ vintage


Posted May 19, 2022 by ChrisBush

Εάν η βρύση της κουζίνας σας damixa στάζει, μπορείτε να την επισκευάσετε εύκολα. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το στρίψιμο της λαβής, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στο O-ring.

 
Πώς να διορθώσετε μια βρύση κουζίνας Damixa που στάζει

Εάν η βρύση της κουζίνας σας damixa στάζει, μπορείτε να την επισκευάσετε εύκολα. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το στρίψιμο της λαβής, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στο O-ring. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον δακτύλιο Ο με νέο ξεβιδώνοντας προσεκτικά τη βίδα στο κάθισμα. Χρησιμοποιήστε ένα εξάγωνο κλειδί για να σφίξετε το παξιμάδι στην μπάλα από ανοξείδωτο χάλυβα. Στη συνέχεια, μπορείτε να βιδώσετε πίσω το στέλεχος.

Αφαιρέστε τη λαβή

Το πρώτο βήμα για τη διόρθωση της βρύσης της κουζίνας που έχει διαρροή είναι να αφαιρέσετε τη λαβή. Για να το κάνετε αυτό, αφαιρέστε το διακοσμητικό καπάκι στη βρύση και ξεβιδώστε τη βίδα. Στη συνέχεια, ξεβιδώστε το κλιπ συγκράτησης με σπείρωμα και τραβήξτε έξω το στέλεχος. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπορείτε να τραβήξετε έξω την κασέτα. Μόλις αφαιρέσετε το στέλεχος, βιδώστε το ξανά. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιθεωρήσετε την κασέτα. Αφού ελέγξετε τη βαλβίδα, μπορείτε να διορθώσετε τη βρύση κουζίνας Damixa που στάζει.Αφαιρέστε το διακοσμητικό καπάκι

Εάν το πρόβλημα παραμένει, μπορείτε να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε τις ροδέλες καθισμάτων. Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε το διακοσμητικό καπάκι και να ξεβιδώσετε τη βίδα της λαβής για να αφαιρέσετε το παξιμάδι στεγανοποίησης. Αφού αφαιρέσετε αυτό το τμήμα, θα πρέπει να μπορείτε να ξεβιδώσετε το κλιπ συγκράτησης από το στέλεχος και να φτάσετε στην κασέτα. Μόλις αφαιρέσετε το στέλεχος, μπορείτε να ξεκινήσετε την επισκευή. Ένα μικρό κατσαβίδι με σχισμή θα λειτουργήσει καλύτερα για αυτό.

Το επόμενο βήμα είναι να αντικαταστήσετε τις ροδέλες καθισμάτων στη βρύση. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε ολόκληρη τη βρύση. Για να αφαιρέσετε τις ροδέλες καθισμάτων, θα χρειαστείτε ένα μικρό κατσαβίδι με σχισμή. Αφού αφαιρέσετε αυτές τις βίδες, θα πρέπει να αφαιρέσετε το διακοσμητικό καπάκι από τη λαβή και το παξιμάδι στεγανοποίησης στο στέλεχος. Θα χρειαστεί επίσης ένα μικρό κλειδί μισοφέγγαρου για να χαλαρώσει το στέλεχος από το σώμα.

Χρησιμοποιήστε σφράγιση νεοπρενίου

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το πρόβλημα με τις ροδέλες καθισμάτων, μπορεί να είναι μια βρύση συμπίεσης. Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να αντικαταστήσετε τις ροδέλες καθισμάτων για να σταματήσετε το στάζει. Στη συνέχεια, πρέπει να αφαιρέσετε το διακοσμητικό καπάκι στη λαβή. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αφαιρέσετε το παξιμάδι συσκευασίας και το στέλεχος. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να αποσυναρμολογήσετε την υπόλοιπη βρύση. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα σφράγισμα νεοπρενίου για να αποφύγετε τη ζημιά από το νερό.

Αλλάξτε τις ροδέλες καθισμάτων

Μια βρύση που έχει διαρροή μπορεί να επισκευαστεί εύκολα. Για να το διορθώσετε, θα πρέπει να αλλάξετε τις ροδέλες καθισμάτων ή να αντικαταστήσετε τις τσιμούχες. μπαταριεσ κουζινασ vintage by https://www.nivito.com.gr/ του damixa στάζει, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη βαλβίδα αντικαθιστώντας τη βαλβίδα. Η έδρα της βαλβίδας είναι το τμήμα που σφραγίζει την παροχή νερού. Είναι απαραίτητο για την ασφάλειά σας. Κλείνετε πάντα το νερό πριν εργαστείτε για το νέο σας έργο. Αφού αφαιρέσετε τις ροδέλες καθισμάτων, μπορείτε να αρχίσετε να αντικαθιστάτε τις βαλβίδες.
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By Chris Bush
Country United States
Categories Accounting
Last Updated May 19, 2022