HOE KUNT U MEERDERE MONITOREN ONMIDDELLIJK OP UW ACER-COMPUTER AANSLUITEN?


Posted September 28, 2020 by acer-reparatiecentrumnl

Acer Reparatie Rotterdam hier om je deze snelle en gemakkelijke stappen te geven om hetzelfde te doen terwijl geeft u ook toegang tot andere opties.

 
Heb je ooit die enorme schermen gezien waarop een foto op meerdere schermen is verdeeld en je je afgevraagd hoe ze dat doen en hoe ingewikkeld het zou kunnen zijn, zo ja, dan is Acer Reparatie Rotterdam hier om je deze snelle en gemakkelijke stappen te geven om hetzelfde te doen terwijl geeft u ook toegang tot andere opties. Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om een scherm in 2 of meerdere schermen te splitsen of om hetzelfde scherm op meerdere schermen te zien.

STAPPEN OM MEERDERE MONITORS DIRECT AAN TE SLUITEN OP UW ACER-COMPUTER

1. Sluit een monitor aan op uw videopoort. Als u Windows 10 gebruikt, wordt de monitor automatisch gedetecteerd zodra deze is ingeschakeld.
2. Klik nu na het inschakelen op de WINDOWS-optie die beschikbaar is in de linker benedenhoek van het scherm of druk op de WINDOWS-toets op het toetsenbord om het START-menu van je apparaat te openen.
3. Selecteer in het STARTMENU de optie INSTELLINGEN die wordt weergegeven door een tandwielpictogram in een blauw vak.
4. Dit opent een nieuw venster op het scherm, klik hier op de beschikbare SYSTEEM optie.
5. Nu krijg je een heleboel opties, scroll naar beneden en ga met de muis over de optie MEERDERE DISPLAYS in de lijst en selecteer deze door erop te klikken.
6. Als u dit doet, wordt een vervolgkeuzemenu voor u geopend. Kies uit de aangeboden opties de juiste optie op basis van uw behoeften.
7. Als u de optie DUPLICEREN kiest, ziet u hetzelfde scherm op beide schermen.
8. Als u de optie VERLENGEN kiest, wordt uw scherm verdeeld over de twee monitoren en wordt de helft op elk aangesloten scherm weergegeven.
9. Als je de SHOW ONLY ON 2 kiest, zal alles alleen op dit secundaire scherm worden getoond terwijl het eerste blanco blijft.
10. Nadat u de gewenste optie heeft gekozen, klikt u op de optie TOEPASSEN om de zojuist aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Als u in plaats daarvan met een Acer-vertegenwoordiger wilt praten om problemen op te lossen waarmee u wordt geconfronteerd, neem dan contact op met onze goed opgeleide en ervaren experts op het gebied van klantondersteuning bij Acer laptop reparatie en ontvang direct oplossingen voor al uw Dell-gerelateerde vragen.

Bronlink: https://www.evernote.com/shard/s677/sh/f59d0068-8ac0-bf3f-2513-a6f204988789/6149ff9f906be2ce3f19fc28c020f9ab
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By https://acer.reparatiecentrumnl.com/
Phone +31-164788110
Business Address Nederland
Country Netherlands
Categories Computers , Services , Technology
Tags Acer Reparatie Rotterdam , Acer laptop reparatie
Last Updated September 28, 2020