Great Style and Design, Relaxed Comfort, Incredible Furniture


Posted May 12, 2014 by rajwebspy

Exotiska , snygg kombination med lyxiga moderna trender för klassisk restaurang Möbler och Cafe Möbler av äkta långvarigaträ för lyxigt utseende och touch i hemmet .

 
Möbler kollektion på O & D Shop är chica men samtidigt elegant och elegant , mycket väl bekväma , uppvisar behaglig nostalgisk känsla men på samma gång har den intressanta glamorös touch samtidigt ge kunderna den moderna chic Retro Möbler . Exotiska , snygg kombination med lyxiga moderna trender för klassisk restaurang Möbler och Cafe Möbler av äkta långvarigaträ för lyxigt utseende och touch i hemmet .
Vi erbjuder amerikanska möbler , bland annat fin kollektion av amerikanska stolar , köksbord , bardisk , som lämpar sig för både detaljhandel och restaurang användning . Elegant och stilrena hem Bar Möbler mönster, gjorda av vackra trä , lägga stil och lyx till ditt hem , skapar varm och välkomnande miljö och erbjuder elegant och komfortabel inredning . För högre slutet modern barstol som i modernt kök kan man urskilja att förkromad inredningen spelar en trevlig roll så att det ser bländande .

O & D Shop är bra att spara pengar och börja dina möbler design med grundläggande möbler inredning tillbehör. O & D Shop är den enda plats för att få de mest kostnadseffektiva och prime sängar för att långvarig komfort . För stora order , kan vi erbjuda specialpriser , kontakta oss för mer information .
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By O&D Shop
Website www.odshop.se
Phone 070- 491 00 21
Business Address odshop.se
Götgatan 59, 116 21 Stockholm, Sweden City: Stockholm
Country Sudan
Categories Business
Tags Bar Möbler
Last Updated May 12, 2014