Medico-Jobs este aici pentru a-ti usura calea spre o cariera medicala de succes


Posted July 17, 2015 by benallen

Doar Medico-Jobs, marcă înregistrată a S.C. EURO MED CONSORTIUM S.R.L, iti poate gasi un loc de munca platit conform pregatirii tale medicale oriunde in Uniunea Europeana.

 
Cine nu s-a saturat de slujbe tot mai prost platite si care nu iti aduc nici un fel de satisfactie profesionala? Daca te numeri printre cei care care s-au saturat sa realizeze concesii si care s-au hotarat sa faca ceva cu viata lor, atunci trebuie neaparat sa vizitezi site-ul medico-jobs.ro si sa iei contact cu o echipa formata numai din experti care te poate ajuta si pe tine sa iti urmezi prietenii in strainatate. Agentia de recrutare se adreseaza in mod special medicilor romani care doresc sa realizeze o cariera solida in medicina, dar nu pot sa faca acest lucru din cauza conditiilor oferite de sistemul medical din tara lor natala. Agentia de recrutare este cea mai buna alegere pentru cei care isi doresc sa profeseze ca doctor in Franta si sa vada cum este sa lucrezi la standarde europene, in acelasi timp largindu-si aria de cunostinte. In timp ce altii se compromit acceptand spaga din partea pacientilor pentru a putea duce un trai decent, tu poti pleca in strainatate cu ajutorul agentiei de recrutare si devenind doctor in Anglia poti beneficia de un salariu de mii de euro, ceea ce este mai mult decat suficient pentru a te descurca sau pentru a furniza un ajutor financiar celor dragi.

De ce totusi sa alegi sa lucrezi cu Medico-Jobs, dintre toate agentiile de recrutare disponibile pe piata? Experienta indelungata in plasarea fortei de munca recomanda aceasta echipa de recrutori care este formata numai din medici realizati profesional, care in prezent lucreaza ca doctor in Anglia si in alte tari si au trecut prin aceeasi experinta prin care vei trece si tu. Tocmai de aceea stiu prea bine ce inseamna o plecare in strainatate si ce presupune ea. Consultand site-ul lor vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti pregati plecarea, putand chiar sa le descarci pe calculator ca sa le ai tot timpul cu tine. In timp ce multe alte agentii de recrutare considera ca si-au incheiat misiunea in momentul in care ti-au gasit job-ul dorit, nu acelasi lucru poate fi spus despre Medico-Jobs. Agentia de recrutare se implica total in procesul de plasare si iti este alaturi constant in drumul ales. In loc sa te bazezi pe sfaturile prietenilor, nu ezita sa intreabi echipa de medici care cunoaste foarte bine sistemul medical din tara de destinatie si iti poate oferi sfaturi nepretuite privind acomodarea ca doctor in Germania si abordarea unei culturi care iti este necunoscuta.

La aceasta se mai adauga si faptul ca posibilitatile de relocare sunt numeroase. Candidatul poate sa plece in tari dezvoltate precum Belgia, Austria, Suedia, dar nu numai, si pentru a fi sigura ca viitorul candidat se va descurca onorabil in mediul respectiv, agentia ofera ca un plus cursuri de prim-ajutor. Tinand cont de faptul ca medicii care doresc sa lucreze ca doctor in Italia se lovesc de bariere lingvistice care de cele mai multe ori ii descurajeaza si care nu le permit sa profeseze in tara respectiva, echipa Medico-Jobs ofera cursuri intensive de pregatire lingvistica pentru a facilita procesul lor de integrare. In concluzie, este evident ca Medico-Jobs s-a gandit la toate si nu mai este necesar sa iti amani la nesfarsit decizia. Doar prin simpla depunere a cv-ului tau pe site, iti poti gasi un job in mai putin de 48 de ore. In plus, agentia nu percepe taxe pentru procesul de plasare si va avea grija sa se ocupe de toate etapele premergatoare procesului de relocare, prin asta intelegandu-se chiar si gasirea unei locuinte. Simplu ca buna ziua, nu? Asa ca ia-ti inima in dinti si lasa grijile in urma.

Pentru a afla mai multe detalii privind doctor in Franta, va rugam sa vizitati site-ul http://medico-jobs.ro/ sau sa folositi urmatoarele detalii de contact:

Nume de contact: Mihai Glavan
Numele companiei: EURO MED CONSORTIUM SRL
Adresa exacta: Bucuresti, Str. Emil Botta, Nr. 1, Bl. M109, Sc. 1, Et. 2, Ap. 12, Sector 3
Nr de telefon: +4.0785.63.34.24 (+4.0785.MEDICI)
Adresa de e-mail: [email protected]
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By author
Website Medico-Jobs este aici pentru a-ti usura calea spre o cariera medicala de succes
Phone +40 785 63 34 24 (+4.0785.MEDI
Business Address Bucuresti, Str. Emil Botta, Nr. 1, Bl. M109, Sc. 1, Et. 2, Ap. 12, Sector 3
Bucuresti, Str. Emil Botta, Nr. 1, Bl. M109, Sc. 1, Et. 2, Ap. 12, Sector 3
Country Romania
Categories Lifestyle
Tags doctor in Franta, doctor in Anglia, doctor in Germania
Last Updated July 17, 2015